Hei siellä, kuukausijäsen!

Lämpimästi tervetuloa kuukausijäseneksemme! Olemme koonneet tälle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja ohjeita, jotta sinä voisit nauttia tulevista kuukausista ja vuokravaatteistasi huoletta. Tutustuthan ohjeisin huolella ja otat matalalla kynnyksellä yhteyttä, jos mieltäsi askarruttaa jokin – olemme sinua varten ja autamme mielellämme!

Miten se toimii?

1. Valitse kolme tuotetta

Kun olet liittynyt jäseneksi, luonut tilin ja kirjautunut sisään tilillesi, pääset tekemään ensimmäiset valintasi! Saat valita aina kolme tuotetta kerrallaan kuukauden mittaiselle vuokrajaksolle. Valitse toimitus tai nouda myymälästä!

2. Vastaanota ja nauti

Valitsemasi selektio vaatteita toimitetaan sinulle valitsemallasi tavalla vuokrajaksosi alkaessa. Vaatteet ovat omiasi kuukauden ajan, joten täytä kalenteri sopivilla menoilla ja nauti!

3. Palauta ja valitse seuraavat

Vuokrajakson päättyessä pakkaa vaatteet samaan pukupussiin kuin missä ne saitkin ja palauta vaatteet määräaikaan mennessä. Lähellä vaihtopäivää saat sähköpostitse linkin, josta pääset valitsemaan seuraavan kuukauden tuotteet!

Vinkkejä vaatehuoltoon

Kaksi vuotta vaatevuokraamon arkea on tehnyt selväksi, millainen merkitys vaatehuollolla on: valikoimamme vaatteet ovat kovassa käytössä, joten ne vaativat erityistä huolenpitoa säilyäkseen raikkaina ja hyvännäköisinä.

Haluammekin nyt jakaa parhaimmat vinkkimme oppipolkumme varrelta, jotta voisimme kaikki nauttia vuokravalikoimastamme mahdollisimman pitkään.

Pesun kestävää

Pesu kuuluu hintaan, mutta voit tarvittaessa pestä tuotteita vuokrajakson aikana pesuohjeiden mukaisesti. Vinkki: alhainen pesulämpötila säästää sähköä, ympäristöä ja on myös usein materiaaleille ystävällisempi vaihtoehto.

Tahrat

Jos tuotteeseen tulee tahra, suosittelemme puhdistamaan tahran paikallisesti mahdollisimman pian. Mitä ripeämmin tahralle saadaan annettua ensiapua, sitä todennäköisemmin tahra saadaan kokonaan pois. Ethän siis odota kuukautta tahranpoiston kanssa!

Yleistahroihin hyvä ensiapu on sappisaippua. Veritahroihin toimii taas parhaiten jääkylmällä vedellä huuhtelu. Hienhaju puolestaan lähtee parhaiten vesi-etikkaliuoksella (1 osa etikkaa, 3 vettä) – liota hetki, huuhtele hyvin ja pese vaate tarvittaessa vielä lopuksi normaalisti pesuohjeen mukaisesti.

Tuoksut

Mekin rakastamme huumaavia tuoksuja, mutta voimakkaat hajuvedet ja parfyymit ovat valitettavasti hiukan haastavia vuokravaatteiden kanssa, sillä tuoksut tarttuvat helposti etenkin luonnonmateriaaleihin. Huomioithan siis ystävällisesti, ettet suihkuta hajuvettä suoraan vaatteeseen - hajuvesi voi pahimmassa tapauksessa polttaa materiaalin kokonaan pilalle. Vaatteisiin tarttuneita voimakkaita tuoksuja on myös vaikea saada pois.

Vinkki: jos vaate on puhdas, mutta tuntuu käytön jälkeen tunkkaiselta, tuulettaminen auttaa. Myös vaatehöyrystimellä voi näppärästi raikastaa tuotteen!

Vahingot

Jos tuotteelle käy vahinko tai tuote vioittuu, olethan meihin yhteydessä heti vahingon sattuessa. Vahinkotapaukset käsittelemme tapauskohtaisesti käyttöehtojemme mukaisesti.

Kysymyksiä?

Hyvä, sillä meillä on vastauksia! Täältä löydät usein kysytyt kysymykset. Myös käyttöehdoistamme löydät kattavasti tietoa. Jos et löydä etsimääsi tai epäröit ongelmatilanteen sattuessa miten toimia, otathan yhteyttä – olemme sinua varten ja autamme mielellämme! 

hello@theatelje.com / +358 40 614 7688