The Ateljé-vaatevuokraamo: ensimmäinen vuosi lukuina

Joku voisi sanoa, että vain hullut perustavat vaatevuokraamon pandemian keskelle – me ajattelimme, että jos selviämme tästä, selviämme varmasti tämän jälkeen mistä vain! The Ateljé avasi ovensa vuosi sitten elokuussa: ensimmäinen vuosi alkaa olla nyt paketoitu, ja halusimme juhlistaa tärkeää päivää pienellä vuosikoosteella. Ota siis mukava asento, kaada itsellesi lasi hyvää juomaa ja hyppää mukaan ensimmäiseen vuoteemme!

The atelje Vaatelainaamo

Lähetyksiä toimitettu 70 kaupunkiin

Ilomantsi, Isokyrö, Kerimäki, Nummela, Oulu, Pirkkala, Porvoo, Raahe, Tyrnävä... Elokuusta 2020 lähtien The Ateljé-pukupussit ovat matkustaneet verkkokauppa-asiakkaillemme jo 70 Suomen kaupunkiin. Ateljé-lähetykset kulkevat Matkahuollon valmiita bussireittejä pitkin sekä Postin ilmastokompensoituina Green-lähetyksinä.

Tiesitkö? Vaikka noutaisit lähetyksen Helsingin myymälästä, voit palauttaa sen meille pientä lisämaksua vastaan mistä Suomen kaupungista tahansa – ja toisin päin.

The Atelje Vaatelainaamo

Kymmeniä vaikeita tahroja ja korjattuja tuotteita

Vuokravaatteita käytetään pääasiallisesti juhlissa, ja The Ateljén vuokrahintaan kuuluu aina pesu. Tahranpoistosta onkin muodostunut jo intohimoaiheemme!

Top 3 vaikeimmat tahrat (ja millä ne saatiin pois):
Juhannus ja mustikkatahrat helmassa – kuuma vesi ja sappisaippua
Tahrat itseruskettavasta – sappisaippua
Punaviinitahra silkkimekossa – sappisaippua
Hellekesän hikikainalot – etikkaliuos

Rakastamme vaatteitamme, ja huollamme niitä intohimoisesti viimeiseen asti! Siksipä suosituimmat vaatteemme päätyvät myös usein korjausompelijan käsiin: milloin kainalosauma vaatii vahvistusta, milloin helman pikeeraus uusimista. Yhdestä kovassa käytössä olleesta Katri Niskasen Polka-mekosta on myös vaihdettu kokonainen hiha uuteen.

The Atelje Vaatelainaamo

Suosituin tuote: Moonia-mekko

Suosituin tuotteemme on ollut mukana avaushetkestä lähtien, ja se jatkaa vahvaa suosiotaan vuodenajasta riippumatta! By Malene Birgerin Moonia-mekko on saanu jo kymmeniä ja kymmeniä käyttökertoja, mutta hellävaraisella pesulla ja hyvällä huollolla pehmeä viskoosimekko näyttää edelleen kuin uudelta. Moonia päällä on mm. esiinnytty televisiossa, tanssittu häitä, juhlittu syntymäpäiviä ja valmistujaisia sekä käyty sokkotreffeillä. 

The Atelje Vaatelainaamo

Tuhansien yhteisö: #ateljegirls

Lienee sanomattakin selvää, että jokainen asiakaskohtaaminen saa sydämemme värähtelemään. Teitä on siellä jo nyt yli tuhannen asiakkaan yhteisö: emme voi tarpeeksi kiittää jokaista, joka on ennakkoluulottomasti tullut kokeilemaan vaatteiden vuokraamista ensimmäistä kertaa elämässään. Vuokravaatteet ovat tuoneet helpotusta, ratkaisuja, ja ennen kaikkea paljon iloa tähän hulluun vuoteen. Siispä: vavisuttavan suuri kiitos, että olette mukana ja tervetuloa uuteen kierrokseen auringon ympäri – siitä on tulossa todella jännittävä, sillä meillä on teille valmisteltuna paljon yllätyksiä!

Jätä kommentti

Huomaathan, että kaikki kommentit luetaan ennen niiden julkaisua.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.


You may also like

Katso lisää
Example blog post
Example blog post
Example blog post