Toimitus ja palautus

Toimitus

Pyrimme toimittamaan vuokratut tuotteet niin, että ne ovat valitsemassasi noutopisteessä aina viimeistään vuokrausjaksoa edeltävänä päivänä

Tarjoamme vuokrattaville tuotteille useita kuljetusvaihtoehtoja, joista voit valita itsellesi sopivimman. The Ateljén kuljetuksia ja palautuksia Suomessa hoitavat Posti ja Matkahuolto. Voit myös noutaa tilauksesi Helsingin myymälästämme. Lisää toimitusvaihtoehdoista voit lukea tämän artikkelin loppupäästä.

Toimitamme lähes kaikki tuotteet niiden postitukseen tarkoitetuissa pukupusseissa – säilytä tämä ja mukana tuleva henkari, sillä tulet tarvitsemaan näitä myöhemmin vuokrajakson päätyttyä palautuksen yhteydessä!

Palautuspäivämäärä on aina viimeistä valitsemaasi vuokrapäivää seuraava päivä. Kun vuokrajaksosi on ohitse, laita vuokraamasi tuotteet ja mukana tullut henkari takaisin siihen pukupussiin, jossa ne vastaanotitkin. Paketissa on mukana myös ennakkoon maksettu palautuslappu – vaihda se pussin kyljessä olevaan muovitaskuun. Vie tämän jälkeen paketti päivän loppuun mennessä samaan pisteeseen, kuin mistä sen nouditkin. Tarkan määräajan palautukselle löydät ohjeesta, joka tulee toimituksen mukana. Palautus on aina ilmaista.

Kuljetusvaihtoehdot

Nouto Helsingin myymälästä – 0 €

Voit noutaa tuotteen Helsingin myymälästämme aukioloaikojen puitteissa.

Nouto Matkahuollon pakettipisteestä – 5.90 €

Voit tilausta tehdessäsi valita itse, mihin Matkahuollon toimipisteeseen se toimitetaan (mm. Matkahuollot, K-Marketit, R-kioskit ja Tokmannit.) Saat ilmoituksen tekstiviestitse tai sähköpostitse heti, kun tilaus on noudettavissa. Lähetystä noutaessasi tarvitset mukaasi henkilöllisyystodistuksen.

Nouto Postin pakettiautomaatista – 5.90 €

Voit noutaa tilaamasi tuotteet Postin pakettiautomaatista. Pääset tilausta tehdessäsi valitsemaan sinulle mieluisan pakettiautomaatin. Postin pakettiautomaatit täytetään arkipäivisin maanantaista perjantaihin. Pääkaupunkiseudun, Turun ja Tampereen alueella sijaitsevat automaatit täytetään myös lauantaisin. Saat ilmoituksen tekstiviestitse, kun paketti on noudettavissa. Viesti sisältää koodin, jota tarvitset noutaessasi paketin. Pakettia säilytetään automaatissa seitsemän vuorokautta sen saapumisesta. 

Nouto Postista – 5.90 €

Voit noutaa tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin palvelupisteestä. Voit seurata paketin kulkua Postin lähetystunnuksen perusteella, jonka saat sähköpostiisi kun olemme lähettäneet tilauksesi.  Noutaessasi lähetystä ota mukaan henkilöllisyystodistus ja Postin lähetystunnus. 

Postin kotiinkuljetus – 11 €

Kotiinkuljetus on helppo ja miellyttävä tapa saada tilaamasi tuotteet suoraan haluaamasi osoitteeseen. Voit seurata paketin kulkua Postin lähetystunnuksen perusteella, jonka saat sähköpostiisi kun olemme lähettäneet tilauksesi. Ennen kotiinkuljetusta Posti ottaa sinuun yhteyttä tekstiviestitse, jolloin pääset valitsemaan sinulle sopivimman jakeluajankohdan.

Käyttämämme Posti Green-kuljetuspalvelut ovat 100 % hiilineutraaleja: kuljetuksilla syntyneet CO2-päästöt kompensoidaaan ilmastoprojekteja rahoittamalla.

Palautus

Tuotteen palautus vuokra-ajan päätyttyä

Kun vuokrausjaksosi on ohi, laita vuokraamasi tuotteet ja mukana tullut henkari takaisin siihen pukupussiin, jossa ne vastaanotitkin. Paketissa on mukana myös ennakkoon maksettu palautuslappu – laita se pussin kyljessä olevaan muovitaskuun. Vie pukupussi tämän jälkeen määräaikaan mennessä samaan pisteeseen, kuin mistä paketin nouditkin. Määräajan palautukselle löydät ohjeesta, joka tulee toimituksen mukana. Palautus on aina ilmainen.

Vuokratut tuotteet on palautettava määräaikaan mennessä vuokrausjakson päättymispäivänä. Palautuspäivämäärä on aina valitsemasi vuokrausjakson viimeinen päivä. Palautus on vietävä tällöin päivän loppuun mennessä samaan pisteeseen, kuin mistä sen nouditkin.

Vuokra-ajan päättymisen jälkeen palauttamattomasta tuotteesta veloitetaan myöhästymiskorvauksena hinnaston mukainen vuokrahinta/vuorokausi. Lue lisää käyttöehdoistamme.

Kuluttajasuojalain mukainen palautusoikeus

Kaikilla valikoimamme tuotteilla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. 14 päivän palautusoikeus alkaa siitä päivästä, kun saat tuotteen haltuusi ja se koskee vain käyttämättömiä tuotteita. Palautettavan/reklamoitavan tuotteen/tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja vuokrattavien tuotteiden kohdalla sinetin tulee olla kiinnitettynä tuotteeseen/tuotteisiin. Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tilaamasi tuotteen, ole hyvä ja ota aina ensin yhteyttä asiakaspalveluumme hello@theatelje.com tai puhelimitse +358 40 614 7688.

Vuokratun tuotteen rikkoutuminen tai palauttamatta jättäminen

Mikäli tuote on vahingoittunut korjauskelvottomaksi vuokrauksen aikana tai se jätetään palauttamatta, The Ateljé Helsinki Oy:lla on oikeus veloittaa asiakkaalta tuotteen ovh-hinta. Reklamaatiotilanteet käsitellään aina tapauskohtaisesti.

Tutustuthan käyttöehtoihimme ennen tilauksen tekemistä.