Miten vuokraaminen toimii?

Onko vuokraaminen uutta? Loistavaa – olet tullut oikeaan paikkaan. Tältä sivulta löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää vaatteiden vuokraamisesta.

1. Löydä tyylisi

Valitse haluamasi koko, vuokrajakso ja toimituspäivämäärä. Tilaa toimitus suoraan kotiovelle tai nouda Helsingin myymälästä.

2. Käytä kuin omaasi

Lupa nauttia! Älä huolehdi pesusta – me hoidamme sen, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen. Huollamme vaatteet huolellisesti jokaisen käytön jälkeen.

3. Palauta pesemättä

Kun vuokrajaksosi on ohi, laita vuokraamasi tuotteet takaisin pukupussiin ja palauta määräaikaan mennessä valitsemallasi tavalla.

Vuokraaminen kertaluontoisesti

Syntymäpäivät, hääjuhlat, valmistujaiset tai tärkeä esiintyminen? Anna meidän auttaa. Valitse asu kertavuokrausvalikoimastamme ja ota toimitus 1-2 ennen tärkeää päivääsi (tai valitse nouto myymälästä!).

Kun 3 tai 7 päivän vuokrajaksosi on ohi, voit palauttaa vaatteesi helposti samassa pukupussissa kuin missä ne saitkin, valmiiksi maksetulla postituslapulla. Me huolehdimme pesusta!

Vuokraaminen kuukausijäsenyydellä

Saammeko esitellä sinullle uuden ajan vaatekaappisi? Kuukausijäsenenämme pääset käsiksi kymmeniin vaatteisiin, ja saat valita niistä kolme kerrallaan kuukaudeksi vuokralle hintaan alk. 119€/kk.

Voit ostaa jäsenyyden kuukaudeksi kerrallaan tai kerralla pidemmäksi aikaa – valinta on sinun!

Muuta maailmaa kanssamme

Suurin osa ostamistamme vaatteista päätyy vaatekaappimme perälle tai kierrätykseen. Liity luomaan kanssamme jakamistalouden uutta aikakautta ja pienennä hiilijalanjälkeäsi!

Unohda hintalappu

Laadukkaat materiaalit, näyttävät siluetit ja upeat brändit eivät ole ikinä olleet näin helposti saatavilla – ilman sitoumuksia!

Täyden palvelun konsepti

Kokovalikoimamme kattaa koot 34-44 ja XS-XXL. Kaikki vaatteet saapuvat luoksesi höyrytettyinä ja puhtaina – valmiina käyttöön!

Onko sinulla kysymyksiä?

Hyvä, meillä on vastauksia! Usein kysytyt kysymykset -sivulta löydät vastauksia yleisimpiin kysymyksiimme. Ethän epäröi ottaa yhteyttä, jos mieltäsi askarruttaa jokin.