Kuukausijäsenyys sopimusehdot

Kuukausijäsenyys

Yleistä

The Ateljé Helsinki Oy:n kuukausijäsenyys-konseptin kautta asiakkailla on mahdollisuus vuokrata vaatteita kuukausimaksua vastaan. Kuukausijäsenenä asiakas saa kolme vaatetta kuukauden ajaksi (30 päiväksi) vuokralle hintaan 119-149 euroa. Kuukausijäsenyys-konseptin valikoima kattaa erikseen määritellyt tuotteet.

Jäseneksi liittyminen

Kuukausijäseneksi liittyminen vaatii rekisteröitymisen (tilin luonti). The Ateljén kuukausijäseneksi rekisteröityessä asiakas on velvollinen luovuttamaan The Ateljé Helsinki Oy:lle etunimen, sukunimen, syntymäajan ja sähköpostiosoitteen. Asiakkaiden tiedot tallennetaan The Ateljé Helsinki Oy:n asiakasrekisteriin ja niitä käsitellään rekisteriselosteen mukaisesti.

The Ateljé Helsinki Oy:llä on oikeus käsitellä ja luovuttaa asiakasrekisterissä olevia tietoja perusteltuja käyttötarkoituksia varten henkilötietolain (523/99) mukaisesti. Asiakas voi halutessaan kieltää tietojensa käytön ja käsittelyn markkinointitarkoituksiin ja tarkistaa itseään koskevat tiedot ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. 

Kuukausijäseneksi voi liittyä täysi-ikäinen (yli 18-vuotias).

Vuokra-aika

Vuokra-aika on 30 päivää – vuokrajakso alkaa siitä päivästä, kun tilaus tehdään. 

Sopimuksen voimassaolo

Kuukausijäsenyys on voimassa toistaiseksi ellei toisin sovita. Jäsenyys alkaa siitä päivästä, kun tilaus tehdään. Määräaikainen jäsenyys jatkuu automaattisesti toistaiseksi voimassaolevana määräaikaisuuden jälkeen.

Kuukausijäsenyyden irtisanominen

Kuukausijäsenyyttä ei voi laittaa toistaiseksi tauolle, mutta kuukausijäsenyyden voi irtisanoa milloin tahansa – irtisanominen on kuitenkin tehtävä seitsemän vuorokautta ennen kuukausittaisen vuokrajakson päättymistä. Irtisanominen on tehtävä kirjallisesti sähköpostitse hello@theatelje.com 

Määräaikaista kuukausijäsenyyttä ei voi purkaa kesken sopimuskauden.

Tuotteiden toimitus

Tuotteet toimitetaan asiakkaalle pikimmiten tilauksen teon jälkeen valitsemallaan toimitustavalla. The Ateljén kuljetuksia hoitaa Suomessa Posti ja Matkahuolto. Toimitusaika on noin 2-3 arkipäivää. The Ateljé ei vastaa mahdollisista myöhästymisistä, jotka eivät ole The Ateljé Helsinki Oy:sta johtuvia. Tilauksen voi myös noutaa The Ateljén Helsingin myymälästä.

Tuotteen vaihto

Mikäli valitsemasi tuote on käyttökelvoton tulee sinun ilmoittaa siitä 1 vrk:n kuluessa The Ateljén asiakaspalveluun. Mikäli valitsemasi tuote ei vastaa odotuksia ja haluat vaihtaa tuotteen, voit tehdä sen 2 vrk:n kuluessa olemalla yhteydessä The Ateljén asiakaspalveluun. Tuotteen vaihto myymälässä on maksutonta. Postitse tapahtuvasta tuotteen vaihdosta perimme 13,80 € suuruisen toimitusmaksun.

Tuotteiden palautus

Kun vuokrausjaksosi on ohi, laita vuokraamasi tuotteet ja mukana tullut henkari takaisin siihen pukupussiin, jossa ne vastaanotitkin. Paketissa on mukana myös ennakkoon maksettu palautuslappu – laita se pussin kyljessä olevaan muovitaskuun. Vie pukupussi tämän jälkeen määräaikaan mennessä samaan pisteeseen, kuin mistä paketin nouditkin. Määräajan palautukselle löydät ohjeesta, joka tulee toimituksen mukana. Palautus on aina ilmainen.

Vuokratut tuotteet on palautettava määräaikaan mennessä vuokrausjakson (30 päivää) päättymispäivänä. 
Mikäli tuotteet palautetaan yli kolme vuorokautta myöhässä asiasta sopimatta, The Ateljé Helsinki Oy:lla on oikeus veloittaa myöhästymiskorvauksena myöhästyneiden vuorokausien osalta kertynyt euromääräinen summa kuukausijäsenyyden sopimushintaan suhteutettuna.

Vuokrattujen tuotteiden rikkoutuminen tai palauttamatta jättäminen

Mikäli tuote on vahingoittunut korjauskelvottomaksi vuokrauksen aikana tai se jätetään palauttamatta, The Ateljé Helsinki Oy:lla on oikeus veloittaa asiakkaalta enintään tuotteen ovh-hinta. Vahinko- ja korvaustilanteet käsitellään aina tapauskohtaisesti – tahrat ja pienet peruskorjaukset voit jättää huoletta meidän huoleksemme!