The Ateljén kuukausijäsenyys on täällä 149€/kk

Miten kuukausijäsenyys toimii?

1. Valitse kolme tuotetta

Klikkaa kuukausijäsenyys ostoskoriin ja pääset tekemään ensimmäisiä valintojasi! Voit valita aina kolme tuotetta kerrallaan kuukauden mittaiselle vuokrajaksolle. Tilaa toimitus tai nouda myymälästä.

2. Vastaanota ja nauti

Valitsemasi selektio vaatteita toimitetaan sinulle valitsemallasi tavalla vuokrajaksosi alkaessa. Vaatteet ovat omiasi kuukauden ajan, joten täytä kalenteri sopivilla menoilla ja nauti!

3. Palauta ja valitse seuraavat

Vuokrajakson päättyessä pakkaa vaatteet samaan pukupussiin kuin missä ne saitkin ja palauta vaatteet valitsemallasi tavalla. Saat sähköpostitse linkin, josta pääset valitsemaan seuraavan kuukauden tuotteet!

Vaatekaappi 2.0

Muuta tapaa, jolla pukeudut

OSTA JÄSENYYS

Asiakkaamme kertovat

Vuokraaminen oli aivan ihanaa! Rakastan pukeutumista, mutta vaatteiden lainaaminen toi pukeutumiseen todella paljon lisää inspiraatiota. Oli mahtavaa kokeilla eri yhdistelmiä lainavaatteilla ja omilla. En edes muista koska olisin saanut näin paljon inspiraatiota pukeutumiseen – panostin joka päivä asuihin ja siitä tuli mahtava fiilis.

Vuokraaminen tuntui Ihanalta! Vuokravaatteet helpottivat paluuta toimistolle, kun pukeutumisesta tuli jännittävää ja hauskaa. Omat vanhat vaatteeni pääsivät paremmin käyttöön, kun vuokravaatteista löytyi niille uusia kavereita ja pääsin yhdistelemään vanhoja vaatteita uudella tavalla.

Muuta maailmaa kanssamme

Suurin osa ostamistamme vaatteista päätyy vaatekaappimme perälle tai kierrätykseen. Liity luomaan kanssamme jakamistalouden uutta aikakautta ja pienennä hiilijalanjälkeäsi!

Unohda hintalappu

Laadukkaat materiaalit, näyttävät siluetit ja kauniit takit eivät ole ikinä olleet näin helposti saatavilla – ilman sitoumuksia!

Täyden palvelun konsepti

Kokovalikoimamme kattaa koot 34-44 ja XS-XXL. Kaikki vaatteet saapuvat luoksesi höyrytettyinä ja puhtaina – valmiina käyttöön!