Vaatekaappi 2.0

Kolme vaatetta kuukaudeksi alkaen 119€

Osta vähemmän, käytä enemmän.

1. Valitse kolme tuotetta

Klikkaa kuukausijäsenyys ostoskoriin ja pääset tekemään ensimmäisiä valintojasi! Voit valita aina kolme tuotetta kerrallaan kuukauden mittaiselle vuokrajaksolle. Tilaa toimitus tai nouda myymälästä.

2. Vastaanota ja nauti

Valitsemasi selektio vaatteita toimitetaan sinulle valitsemallasi tavalla vuokrajaksosi alkaessa. Vaatteet ovat omiasi kuukauden ajan, joten täytä kalenteri sopivilla menoilla ja nauti!

3. Palauta ja valitse seuraavat

Vuokrajakson päättyessä pakkaa vaatteet samaan pukupussiin kuin missä ne saitkin ja palauta vaatteet valitsemallasi tavalla. Saat sähköpostitse linkin, josta pääset valitsemaan seuraavan kuukauden tuotteet!

Vaatekaappi 2.0
Osta vähemmän, käytä enemmän

Kuukausijäsenenämme pääset käsiksi kymmeniin vaatteisiin, ja saat valita niistä kolme kerrallaan kuukaudeksi vuokralle. Mitä pidemmäksi aikaa sitoudut, sitä edullisemmaksi kuukausijäsenyys tulee – voit nyt saada jäsenyyden hintaan 119€ kuukaudessa.

Haluatko sitoutua heti pidemmäksi aikaa vai vain testata jäsenyyttä kuukauden ajan? Valinta on sinun!

Asiakkaamme kertovat

Parasta jäsenyydessä on, että pääsee kokeilemaan uusia, omalle tyylille erilaisiakin, vaatteita ilman ostopakkoa ja sitä, että vaatteet jäävät pölyttymään omaan vaatekaappiin hutiostoksena alkuinnostuksen jälkeen.

Riikka

Parasta vaatteiden vuokraamisessa on vastuullisuus - se, että voin nauttia uusista asuista hiukan ekologisemmin uutta ostamatta. Vuokraamisen kautta voi matalalla kynnyksellä testata uudenlaisia asuja. 

Kaisa

Kuukausijäsenyyden myötä saan vaatekaappiini kuukausittain jotain uutta, ilman huonoa omatuntoa uusien vaatteiden turhasta ostelusta.

Jonna
★★★★★

Kuukausijäsenyyden myötä vaatteiden ostaminen on vähentynyt ja ostan nykyään paljon harkitummin - kokeiluja voin tehdä hyvin lainavaatteiden kanssa.

Riikka