Liity kanssamme muuttamaan maailmaa

Tekstiiliteollisuus on yksi maailman saastuttavimmista toimialoista ja tuottaa enemmän päästöjä kuin lento- ja laivaliikenne yhteensä. Nykyisin sen osuuden kaikista päästöistä on arvioitu olevan jopa 10 prosenttia: jos mitään ei tehdä, vuonna 2050 osuus on jo neljännes.*

Jos kutakin vaatetta käytettäisiin tuplasti pidempään, tekstiiliteollisuuden päästöt lähes puolittuisivat.

Me emme usko, että nykyistä systeemiä on mahdollista muuttaa sisältäpäin. Vaikka kaikki tulevaisuuden puuvilla vaihdettaisiin luomupuuvillaan tai polyesteri kierrätettyyn polyesteriin, tuotamme silti liikaa vaatteita tähän maailmaan.

Vuokrauspalvelumme kautta yhtä vaatetta käyttää useita kymmeniä henkilöitä, säästyy luonnonresursseja, kun uusia ei tarvitse tuottaa yhtä paljon. Me olemme täällä kääntämässä isoa vipua: uusia toimintamalleja tarvitaan, jotta kulutuskeskeinen kulttuurimme muuttuu. Ylikulutuksen on loputtava.

Vähennä kanssamme ilmastopäästöjä

Me näemme, että ympäristöystävällisessä elämäntavassa ei ole kyse luopumisesta, vaan paremmasta elämästä: siitä, että kunnioitamme itseämme, muita ihmisiä ja kotiplaneettaamme.

Operoimme lähelläsi

Kaikki lähetykset kulkevat pienin päästöin ja lokaalisti lähimmältä The Ateljé-pisteeltäsi – ei siis lentorahtia yli merten! Tällä hetkellä operoimme Suomen sisällä ja logistiikkakeskuksemme sijaitsee Helsingissä. Kaikki lähetyksemme kulkevat joko 100% ilmastokompensoidun Posti Green-palvelun tai Matkahuollon valmiita bussireittejä pitkin.

Kaikki mitä vuokraat, on kestävää ja huolella pidettyä.

Unohda yhden sesongin ihmeet: on aika suhtautua vaatteisiin käytettävinä arvoesineinä. Kaikki mitä löydät valikoimastamme, on sinne ajatuksella ja ammattitaidolla poimittu. Laadukkaat tuotteet, hienostuneet materiaalit ja kauniisti leikatut siluetit ovat kaikki tehty kestämään vuosia eteenpäin, niin esteettisesti kuin laadullisesti.

Pesemme ja huollamme vaatteita pieteetillä omassa energiatehokkaassa pesulassamme – vaikka se tarkoittaisi höyhentoppien hienovaraista käsinpesua jokaisen käytön jälkeen.

Vuokraamisen ilmastovaikutukset

Onko vaatteiden vuokraaminen oikeasti ilmastoystävällisempää kuin niiden ostaminen? Päädyimme tutkimaan aihetta yhdessä Spark Sustainabilityn ilmastoasiantuntijoiden kanssa.

1. Valitse kolme tuotetta

Klikkaa kuukausijäsenyys ostoskoriin ja pääset tekemään ensimmäisiä valintojasi! Voit valita aina kolme tuotetta kerrallaan kuukauden mittaiselle vuokrajaksolle. Tilaa toimitus tai nouda myymälästä.

2. Vastaanota ja nauti

Valitsemasi selektio vaatteita toimitetaan sinulle valitsemallasi tavalla vuokrajaksosi alkaessa. Vaatteet ovat omiasi kuukauden ajan, joten täytä kalenteri sopivilla menoilla ja nauti!

3. Palauta ja valitse seuraavat

Vuokrajakson päättyessä pakkaa vaatteet samaan pukupussiin kuin missä ne saitkin ja palauta vaatteet valitsemallasi tavalla. Saat sähköpostitse linkin, josta pääset valitsemaan seuraavan kuukauden tuotteet!