#ateljegirls – Kokemuksia vaatteiden vuokraamisesta

 The Ateljé #ateljegirls

Kuluneen puolivuotisen aikana olemme saaneet yhteisöksi jo ihastuttavan joukon ystäviä ympäri Suomen. The Ateljén tuotteita on postitettu yli kahteenkymmeneen kaupunkiin ja valikoimamme vaatteet ovat päässeet osaksi mitä ikimuistoisimpia hetkiä – kiitos rohkeiden, upeiden asiakkaidemme!

Kysyimme muutamalta asiakkaaltamme missä ja miten he tutustuivat meihin ja millainen kokemus vaatteen vuokraaminen oli. Lue mitä Essi, Susa, Amanda, NitaEllanoora ja Meri-Tuuli kertoivat.

Essi:

”Asun aivan myymälän naapurissa! Vuokrasin taannoin itselleni Theoryn mekon ja bleiserin – tuntui tosi hyvältä hemmotella itseään ja vuokrata itselleen viikonlopun ajaksi jotain ihanaa. Vuokrauskokemus oli helppo ja miellyttävä: kävin sovittelemassa asuja etukäteen rauhassa ja vuokrauspäivänä kävin vain nappaamassa valmiiksi pakatun pukupussin mukaani.

Vaatteiden vuokraamisessa on mielestäni parasta se, että sen kautta voi leikitellä omalla tyylillään ja testailla uusia juttuja ostamatta vaatteita omakseen.”

Susa:

”Vuokrasin itselleni Anni Ruuthin höyhentopin. Vuokrauskokemus oli ihana ja olo koko illan ajan kuin prinsessalla. Kokemuksessa parasta oli kuitenkin ehdottomasti Marin ja Kaisan lämminhenkinen asiakaspalvelu – he saivat oloni tuntumaan tosi ainutlaatuiselta.”

Amanda:

”Tutustuin The Ateljéhen, kun kävin vuokraamassa asun ystäväni hääjuhlaan. Olo oli juhlapäivänä aivan yhtä ihana kuin ensimmäisellä kerralla asua sovittaessa. Kertaakaan käytön aikana ei tullut olo, että täytyisi olla erityisen varuillaan, koska asu on 'vain vuokralla'. Asu tuntui omalta ja uutuudenviehätys kutkutteli koko illan.

Ateljén taidolla kuratoitu konsepti tuo vaatevuokrauksen aivan uudella tapaa 2020-luvulle tarjoten ihanan ja helpon vaihtoehdon ikuiselle juhlapukushoppailulle. Palvelukokemus, jollaista en ole Suomessa ennen kohdannut.”

Nita:

”Olen käyttänyt The Ateljén palvelua jo muutaman kerran – vaatteen vuokraaminen on ollut fiksu valinta erityislaatuisiin tilaisuuksiin. On ollut superihana saada päällensä jotain uutta. Punavuoren myymälään on myös aina ihana mennä: ensimmäisellä kerralla rohkaistuin Kaisan kannustamana vuokraamaan jotain itseäni yllättävää!”

Ellanoora:

”Vuokrasin The Ateljésta mekon ystäväni häihin. Positiivisinta kokemuksessa olikin ehdottomasti ammattitaitoinen ja lämminhenkinen palvelu.

Parasta vuokraamisessa on myös se, että vaatetta ei tarvitse itse huoltaa vaan vaatteen voi vain palauttaa The Ateljélle takaisin vuokra-ajan päätyttyä. The Ateljén kivijalka on ihana paikka inspiroitua ja keksiä mihin voisi vuokrata asun, vaikka ei olisikaan mitään erityistä tiedossa.”

Meri-Tuuli:

”Tutustuin The Ateljéhen somen kautta. Näin upeita asuja vaikuttajien päällä ja ajatus vuokraamisesta tuntui hyvältä, ekologiselta ja kukkarolle kivalta ajatukselta, kun eteeni tuli tärkeä työtilaisuus. Palvelu oli loistavaa: varasin vaatteet lyhyellä varoitusajalla ja noudin vaatteet sovitusti parin päivän päästä.

Parasta vaatteen vuokraamisessa oli uuden vaatteen tuoma uutuuden huuma, kuitenkin ekologisesti ja kestävästi. Olo tuntui työtapaamisessa myös heti hieman menestyneemmältä hyvin istuvassa designervaatteessa.”


Jätä kommentti

Huomaathan, että kaikki kommentit luetaan ennen niiden julkaisua.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.


You may also like

Katso lisää
Example blog post
Example blog post
Example blog post