#ateljegirls – Tarinoita vaatevuokrauksen takana

Ristiäisiä, syyshäitä, kuvauksia, sokkotreffejä, tärkeitä esiintymisiä, illallisjuhlia, syntymäpäiviä... Suurin osa asiakkaistamme on kanssamme vaatevuokraamisen äärellä ensimmäistä kertaa elämässään. Pyysimme kokemuksia ensimmäistä kertaa vaatevuokrausta käyttäneiltä – lue alta, mitä he sanoivat!

Linda, Helsinki:

”Vuokrasin TEIJAN Mekko no 150:n elokuun viimeisellä viikonlopulla, kun olin menossa Venetsialaisiin Turun ulkosaaristoon. Kesä oli jo lopuillaan, ja näin tämän ihanan kesämekon jonka tyylistä olin koko kesän kaivannut.

Vuokraaminen oli helppoa – ja ylellistä! Hain mekon perjantaina, sain sen siististi pukupussissa ja laitoin sen heti päälle. Oli mukavaa saada uusi asu viikonlopuksi, mutta samalla olla ostamatta mitään!

Tällainen moderni tapa lainata itselle sopivaksi ajaksi uuden sesongin juttuja on ihan mahtavaa! Pyrin pitämään oman vaatekaapin kompaktina ja ostamaan vähemmän, joten tämä on kiva tapa saada kokeilla jotakin uutta tyyliä vaikkapa perjantai-illaksi.”

Riikka, Helsinki: 

”Vuokrasin topin omiin valmistujaisiini. Halusin jotain spesiaalia juhliini, mutta uuden ostaminen tuntui turhalta. Näin The Ateljén Instagramissa kuvia valikoimasta ja marssin liikeeseen. Sain todella ystävällistä palvelua ja apua eri vaihtoehtojen kanssa, vaikka olin jo oikeastaan päättänyt mitä haluan: Anni Ruuthin Swan Queen-topin. Vuokraus oli ekologinen valinta ja sain ylleni kauniin vaatteen vaivattomasti.

Aluksi huolestutti, että mitä käy, jos vaate likaantuu tai rikkoutuu, mutta The Ateljén mimmit vakuuttivat, että sitä on turha murehtia ja vaatetta tulee käyttää kuin omaansa.”

Iida, Turku:

”Vuokrasin Katri Niskasen Polka-mekon ystäviemme syyshäihin, joihin kaipasin pitkähihaista juhlamekkoa. Olemme monesti siskoni kanssa lainailleet toisillemme juhlavaatteita, mutta hänen asuessa nykyään kauempana innostuin vuokraamisesta. Verkon kautta vuokraaminen oli helppoa ja sujuvaa. Sivuilla oli selkeät mitat sekä hyvät kuvat vaatteesta.
Ostan pääasiassa vaatteeni käytettynä, joten vuokraaminen tuntui todella luontevalta. On ihana kokeilla erilaisia tyylejä, kun ei ole riskiä siitä, että hutiostos jäisi kaappiin pölyttymään.”
Mona, Helsinki:

”Vuokrasin Katri Niskasen Wave-cocktailmekon veljeni häätilaisuuteen, jota vietettiin pienellä porukalla hotellissa. Olen todella tylsä värien valinnassa ja nyt vuokraaminen antoi lisää rohkeutta valita normaaleista käyttämistäni väreistä poiketen jotain muuta! Ihanaa!

Tiesin että Atelje on huippuosaaja, mutta palvelu ylitti kaikki odotukseni. Koko homma ei vaan olisi voinut olla yhtään helpompaa ja ihanampaa! Paljon parempaa, kuin juhlamekon ostaminen omaksi ja sen jälkeen sen unohtuminen kaappiin.

Alkuun jännitti osaanko olla lainamekossa, vai pelkäänkö sen menevän pilalle. Atelje kuitenkin korostaa palvelussaan sitä, että käytä kuin omaasi joten turha murehtiminen sai jäädä ja ilta sujui ihanasti kauniissa mekossa.”


Jätä kommentti

Huomaathan, että kaikki kommentit luetaan ennen niiden julkaisua.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.


You may also like

Katso lisää
Example blog post
Example blog post
Example blog post