Kesän mekkosuora: juhannus, valmistujaiset ja kesähäät

Juhannus, valmistujaiset ja kesähäät – varauskalenterimme täyttyy hyvää vauhtia kesän rientojen vahvistuessa. Poimimme tämän hetken suosikkimme valikoimastamme kesän lämpeneviä iltoja ajatellen. Kaada itsellesi lasi hyvää juomaa, virittäydy kesätunnelmaan ja varaa suosikkisi!

Juhannus

Vuokraa juhannusmekko
1. Juhannustansseihin: Marimekon silkistä valmistettu Jylhä Mansikkavuoret-mekko suorastaan vaatii ystäväkseen kesäjuoman ja juhannustanssit! 
2. Torihaukalle: Marimekon Himmeä Melooni-mekko on kuin karkki. Lisää vain matalat sandaalit ja olet valmis juhannusherkkujahtiin! 
3. Juhannustaikojen tekijälle: Katri Niskasen puuterinvärinen Wave-cocktailmekko kääntää katseita! Anna hiusten hulmuta kesätuulessa ja jätä kengät kotiin.

Valmistujaiset

Valmistujaismekko vuokraa
1. Kukkaistytölle: Marimekon Laineet-mekko vie meidät suoraan 60-luvulle. Suloinen Pieni Unikko-kuosi on painettu jämäkälle puuvilla-pellavakankaalle, joka laskeutuu graafisesti A-linjassaan.

2. Hempeilijälle: By Malene Birgerin Rosalin-mekko on valmistettu ylellisestä vaaleanpunaisesta viskoosista, joka laskeutuu ja liikkuu upeasti. Paitsi että Rosalin on näyttävä, se on mukava kuin lempiyöpaitasi.

3. Minimalistille:  Theoryn drapeerattu mekko on kuin halaus: korkealaatuisesta viskoosista valmistettu ribbiyläosa on pehmeä ja turvallinen päällä. Minimalistinen siluetti, syvä V-pääntie ja midimittaisena hulmuava helma tekevät hienostuneen vaikutelman.

Kesähäät

Vuokraa mekko häihin
1. Kaasolle: Suuret puhvihihat, selkäosan nyöriyksityiskohdat ja upeasti liikkuva helma luovat elegantin siluetin Teijan vaaleanpunaiselle pellavamekolle.
2. Modernille morsiamelle: Täydellinen yhdistelmä romanttista herkkyyttä ja tanskalaista minimalismia! By Malene Birgerin Darcya-mekko liikkuu päällä upeasti.
3. Häävieraalle: Söpö, söpömpi, tämä mekko! Marimekon Havtorn-mekkoon on painettu herkullinen Iso Mehu-kuosi, jonka taustalla on ajatus hedelmistä, jotka suuressa kulhossa sekoittuvat herkulliseksi smoothieksi. 
Kuvat: The Ateljé, Marimekko / Emma Sarpaniemi, Theory, By Malene Birger

Jätä kommentti

Huomaathan, että kaikki kommentit luetaan ennen niiden julkaisua.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.


You may also like

Katso lisää
Example blog post
Example blog post
Example blog post