Nyt vuokrattavissa: Marimekko

Marimekko x The Atelje vaatelainaamoJylhä Mansikkavuoret-mekko ja Hehkuu Linssi-mekko

Juhannustanssit, torikahvit, saaristoseikkailut, valmistujaiset tai puutarhajuhlat – valikoimamme uusin bränditulokas Marimekko saattelee meidät pehmeästi kohti lämpeneviä kesäiltoja. Valitsimme vuokrattavaksi Marimekon kevätmalliston herkullisimmat yksilöt, joista on mahdotonta valita suosikkia.

“Etsimme Marimekolla jatkuvasti uusia tapoja tarjota asiakkaillemme kestävän kehityksen mukaisia palvelumalleja. Yhteistyö The Ateljén kanssa tuntui luontevalta, sillä he suhtautuvat vaatteisiin samalla tavalla kuin mekin: pitkään käytettävinä vaatekaapin suosikkeina, jotka tuovat iloa vuodesta toiseen.” kertoo Elisa Friman, Marimekon Brand Communications and Engagement Manager.

Marimekko x The Atelje vaatelainaamo

Aaltoilee Linssi-mekko ja Huomen Pieni Unikko-paita

Valikoima rakentuu kestävistä tuotteista

The Ateljé-vaatevuokraamon ydinajatuksena on, että kaikkea ei tarvitse omistaa. Tavoitteenamme on tuottaa hyvän olon tunteita vaatteiden kautta ilman, että sitä varten tarvitsee ostaa uutta.

“Olemme olemassa siksi, että ihmiset heräisivät ajattelemaan kulutuskäyttäytymistään. Vaikka ekologisuudesta puhutaan paljon, edelleen varsinkin naisille suunnattu muoti on todella nopeatempoista ja tuotannollisia kompromisseja tehdään paljon laadun suhteen. Marimekko on meille täydellinen match, sillä heidän tuotesuunnittelussaan ei ole sijaa yhden sesongin ihmeille ja malliston jokainen tuote on perusteltu.” sanoo Kaisa Kaartinen, toinen The Ateljén perustajista.

Tutustu Marimekon kevätmalliston herkkuihin tästä!

 

Marimekko x The Atelje vaatelainaamo
Laineet Pieni Unikko-mekko ja Himmeä Melooni-mekko


Jätä kommentti

Huomaathan, että kaikki kommentit luetaan ennen niiden julkaisua.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.


You may also like

Katso lisää
Example blog post
Example blog post
Example blog post