Mitä syödä vappuna, Bella Table?

Bella Table on ystävysten Kia Arpian ja Petra Wettenrannan lämmin ruokayhteisö, josta emme saa tarpeeksemme. Bellat johdattelevat lempeästi ruokakulttuurin ja kiireettömän ruoanlaiton ytimeen – podcastin ja somekanavien kautta välittyvä syömisen ilo tuntuu syvällä sydämessä. Kysyimme leideiltä parhaat vinkit juhlatunnelman rakentamiseen ja kolme täsmäreseptiä vapulle.

Bella Table Vappu
Suuren suosion saavuttaneeen Bella Table-ruokayhteisön takana ovat Kia Arpia ja Petra Wettenranta.

Hei Bellat, kohta on vappu! Miten teillä menee? 

”Hei ihanat! Meillä menee tosi kivasti. Kia on elänyt keittiössä (ikuista) vappua jo toista viikkoa ja Petra ylläpitänyt maitomeijeriä omassa pienessä vauvakuplassaan. Eilen julkaistiin kolmas podijakso pienen tauon jälkeen ja on ihan mahtavaa olla taas mikkien ääressä höpöttämässä ruokajuttuja.

Mistä juhla rakentuu teille? 

Ehdottomasti rennosta fiiliksestä, jonka salaisuus piilee hyvissä esivalmisteluissa. Hostess with the mostess on sellainen, jolla on misat tikissä.

Me katetaan jo aamulla pöytä valmiiksi, laitetaan musat taustalle jo valmisteluiden aikaan ja nautitaan lasillinen kokkailun lomassa. Tärkeintä on rakentaa sellainen menu, josta selviää ilman stressiä: jollekin se voi olla 8 ruokalajia, toiselle itsetehtyyn jälkkäriin panostaminen ja kolmannelle woltatuista tuplajuustoista kasattu kakku.

Me valitaan juhla-aamuna jo asu valmiiksi (tai vuokrataan The Ateljésta hyvissä ajoin) ja kiepautetaan hiukset pannan ympärille. Vartti ennen vieraiden tuloa puetaan mekot päälle, avataan kiharat ja sutaistaan punat huulille. Perfetto!

”Tärkeintä on nauttia kiireettömästi.”

Mitä syödä vappuna?

Tässä kolme ihanaa ja helppoa vappuun sopivaa reseptiä:

1. Viime kesänä suursuosion saavuttanut saaristopiirakka

2. Freessi vihreä perunasalaatti

3. Ihanat (valmiit) rahkamunkit itsetehdyillä laku-suolakinuski- ja passiontäytteillä

Bella table reseptit vappu

Näistä löytyy myös valmistusvideot meidän Instagram-tililtä. Ja hei: kelistä on turha stressata, sillä vappu on state of mind. Ilman rakeita ja räntäkuuroa ei ole oikeaa vappufiilistä!”


Jätä kommentti

Huomaathan, että kaikki kommentit luetaan ennen niiden julkaisua.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.


You may also like

Katso lisää
Example blog post
Example blog post
Example blog post