Stylisti Shadi Razavi valitsi suosikkinsa

Shadi Razavi on helsinkiläinen freelance-stylisti, jonka vaivattomasta eleganssista emme saa tarpeeksemme. Pyysimme häntä poimimaan valikoimastamme suosikkinsa – lue alta, miten Shadi stailaisi suosikkinsa kevääseen.

 

Shadi Razavi

“Juuri nyt minua inspiroi tuleva kevät: on ihanaa, kun luonto heräilee. Pitkän kauniin talven jälkeen pukeutumisessa on kiva ottaa enemmän värejä käyttöön. Kevään värimaailma on tosi innostava – se kannustaa rohkeasti spontaaniin värien ja kuosien käyttöön.”

 

 

By Malene Birger Lenega toppi

By Malene Birger Lenega toppi

55 € / 3pv

”By Malene Birgerin toppi on ajaton ja tyylikäs – kevyet olkatoppaukset tekevät topista ryhdikkään. Hiukan oversize malli mahdollistaa myös topin alle kerrostamisen.

Stailausvinkki: Pue topin alle pitkähihainen pusero, näin toppi toimii myös viileämpinä kausina kevyen neuleliivin tavoin!”

 

 

Marimekko Aaltoilee Linssi mekko

Marimekko Aaltoilee Linssi mekko

99 € / 3 pv

”Marimekon Aaltoilee Linssi-mekko ei esittelyjä kaipaa. Midimittainen mekko on täydellinen valinta, joka toimii niin arjessa kuin juhlassa. Kauluksen solmittavat nauhat ovat ihana yksityiskohta.

Stailausvinkki: Pue mekko pikkukenkien sijasta bootsien kanssa – juuri nyt stailaisin mekon  itse cowboy-henkisten saappaiden kanssa.”

 

 

Andiata Traci bleiseri

Andiata Traci bleiseri

65 € / 3 pv

”Bleiseri on yksi suosikkivaatekappaleistani. Skarppi bleiseri pelastaa asun kuin asun – bleiserin voi yhdistää lähes minkä kanssa tahansa: parina toimii niin farkut, nahkahousut kuin silkkihamekin.

Stailausvinkki: Välttääksesi liian formaalia tyyliä, pue bleiseri jonkin epätavanomaisemman kanssa - sujauta jalkaan esim. nahkahousut ja cowboy-bootsit.”

 


Jätä kommentti

Huomaathan, että kaikki kommentit luetaan ennen niiden julkaisua.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.


You may also like

Katso lisää
Example blog post
Example blog post
Example blog post