Tämän takia olemme olemassa

Vaatelainaamo The Ateljé – Mari Kekäle ja Kaisa Kaartinen

Tutkimusten mukaan tekstiiliteollisuus tuottaa vuosittain saman verran päästöjä kuin maailman lentoliikenne ja laivaliikenne yhteensä – jos kutakin vaatetta käytettäisiin tuplasti pidempään, kyseiset päästöt vähenisivät jopa 44 prosenttia.  Pikamuoti, ylikulutus, trendeihin painottuva sesonkiajattelu ja jatkuva alennusmyyntikilpailu ovat täysin sietämätön rakennelma. 

Perustimme The Ateljén, koska muodin maailma kaipasi uudistumista. Mielestämme vaatteiden vuokraaminen ei vielä ollut kovin houkuttelevaa eikä se myöskään tosissaan kilpaillut tavallisen vähittäiskaupan kanssa – tämän ongelman halusimme ratkaista. 

Emme usko pikavoittoihin

Me emme ole yritys, jonka pääasiallinen tavoite on mahdollisimman paljon mahdollisimman nopeasti. Haluamme rakentaa uutta, parempaa muodin tulevaisuutta – vaikka se vaatisi höyhentoppien hellävaraista käsinpesua liikkeemme takatilassa. 

Brändivalikoimamme on yhdistelmä pieniä, suuria, kotimaisia ja ulkomaisia toimijoita. Näitä kaikkia yhdistää hyvä ja ajaton design: valikoimamme tuotteiden on kestettävä aikaa, pesua ja kulutusta. Ne ovat asioita, joista emme suostu tinkimään.

Kohti uudenlaista luksusta

Vaatteiden vuokraamista voisi ajatella hienostuneena hemmotteluhetkenä itselleen. Moni meistä varmasti tietää, miten erityislaatuiselta uudet vaatteet ensimmäisten päivien aikana tuntuvat: niissä oleva taika nostaa meidät aavistuksen verran arjen yläpuolelle ja kutkuttaa vatsanpohjassa. 

Juuri tätä pirskahtelevaa tunnetta haluamme olla jakamassa eteenpäin – vastuullisemmalla tavalla. Tervetuloa mukaan rakentamaan uudenlaista muodin maailmaa!


Lämpimin terveisin,

Kaisa & Mari

Perustajat


Jätä kommentti

Huomaathan, että kaikki kommentit luetaan ennen niiden julkaisua.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.


You may also like

Katso lisää
Example blog post
Example blog post
Example blog post