The Ateljé-vaatevuokraamo: kiitos vuodesta 2021

The Atelje vaatelainaamo

Kiitos tästä vuodesta. Kiitos kohtaamisista kaupalla ja verkkokaupan välityksellä. Kiitos arvosteluista. Niistä järjestäen jokainen on saanut silmänurkkamme kostumaan. Kokosimme kalenterivuodemme huippuhetkiä – katso alta, mitä se piti sisällään!

Vuonna 2021…

The Atelje vaatelainaamo

Kuukausijäseniemme kolme suosituinta tuotetta: Andiatan Henriette-takki, Rodebjerin Idony-bleiseri ja By Malene Birgerin Cinnum-neuletakki.


Syyskuussa lanseerasimme paljon toivotun kuukausijäsenyyskonseptin, ja sydämemme värähtelee kun mietimme miten ilolla se on otettu vastaan. Kuukausijäsenet saavat valita aina kolme vaatetta kerrallaan vuokralle: koska syksy on ollut pitkä ja pimeä, pehmeät neuleet ja lämpimät takit keikkuvat suosituimpien listalla. Kuukausijäsentemme suosituimmat tuotteet olivatkin Cinnum-neuletakki, Henriette-takki ja Idony-bleiseri.

The Atelje vaatelainaamo

Kertavuokrien suosituimpia tuotteita: Theoryn valkoinen housupuku, By Malene Birgerin Moonia mekko ja TEIJAn Mekko no 150.


Suosituin tuotteemme oli By Malene Birgerin Moonia-mekko, joka kävi vuokralla yhteensä 32 kertaa. Suosituin tilaisuus, jonne vuokrattiin eniten kertavuokria oli häävieras. Vuokramekoissa tanssittiin myös valmistujaisia, syntymäpäiviä ja omia häitä. Vuokravaatteet kutkuttivat vatsanpohjassa myös esiintymistilanteisiin, työhaastatteluihin ja ravintolaillallisille.

The Atelje vaatelainaamo

Marimekko, Filippa K ja Rodebjer olivat vuoden 2021 uudet bränditulokkaat. 


Esittelimme kolme uutta brändiä valikoimaamme: Filippa K, Rodebjer ja Marimekko ovat kaikki nyt vuokrattavissa kauttamme. Uusia lisäyksiä on tulossa jo heti alkuvuodesta, joten pysy luupissa!

The Atelje vaatelainaamo

Yhdysvaltalainen Theory oli valikoimamme suosituin brändi vuonna 2021.


Huolellisesti leikattuja vaatteita, huippulaadukkaita materiaaleja ja hienostuneita siluetteja? Teillä on selkeästi hyvä maku, sillä tänä vuonna suosituin valikoimamme brändi oli Theory.

Yhdeksän kymmenestä asiakkaastamme vuokrasi vaatteita ensimmäistä kertaa elämässään kanssamme. Miltä tuntuu edelläkävijät – olla ensimmäisten joukossa muuttamassa kulutuskulttuuria?

Sydämellinen kiitos, että olet mukana. Ota mukava asento, sillä me emme aio hidastaa tahtia tänäkään vuonna!


Jätä kommentti

Huomaathan, että kaikki kommentit luetaan ennen niiden julkaisua.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.


You may also like

Katso lisää
Example blog post
Example blog post
Example blog post