#ateljegirls

Join the revolution and tag us @theatelje #ateljegirls

★★★★★

Tulin liikkeeseen hieman epätoivoisena, mutta puku löytyi nopeasti ja myyjä osasi ihanasti auttaa etsimisessä ja rohkaisi myös itselleni hieman epätavallisessa värivalinnassa.

Taija
★★★★★

Täydellinen mekko löytyi aivan ihanan asiakaspalvelun ansiosta, vaikka olin jo menettänyt toivoni. Palvelu toimi moitteetta, ja oli todella kätevää!

Emmi
★★★★★

The staff were so helpful and had fixed the stitch already when I picked up the dress. All in all a 5 out of 5 experience!

Christine
★★★★★

Todella loistava palvelu ja juuri sopiva valikoima tarkoitukseni! Kiitos osaavasta henkilökunnasta ja heidän avusta asun valinnassa. Uskalsin sovittaa asuja, joita en normaalisti kaupassa kokeilisi. Löysin yllättävän värisen asun, joka sopikin täydellisesti tyyliini ja väreihini. Suosittelen!

Ilona
★★★★★

Asiakaspalvelu oli erinomaista ja palvelun käyttö oli todella helppoa. Erikseen on mainittava älyttömän kätevä palautus – palveluun sisältyy pesu, joten mekko vain laitetaan takaisin pukupussiin käytön jälkeen ja palautetaan valittuun palautuspisteeseen. Lämmin suositus!

Pia