5 hyvää syytä vuokrata vaatteita

1. Se on hauskaa

Hyvästi, hutiostokset! Vaatteita vuokraamalla voit huoletta kokeilla uusia brändejä ja leikitellä eri tyyleillä! Vuokraamalla saat laajennettua omaa vaatekaappiasi uutta ostamatta. 

2. Tuet kestävämpää elämäntapaa

Vaatteen vuokraaminen on aina uuden ostamisen sijaan kestävämpi valinta. Tutkimusten mukaan tekstiiliteollisuuden hiilidioksipäästöt vähenisivät jopa 44 prosenttia, jos kutakin vaatetta käytettäisiin tuplasti pidempään. Vuokrauspalvelumme avulla pääsemme varmistamaan, että valikoimamme vaatteet saavat niin paljon käyttökertoja kuin mahdollista, eivätkä pölyty kaapissa käyttämättömänä.

3. Unohda hintalappu

Pienemmät menot, suurempi vaatekaappi! Vuokraamalla pääset käyttämään upeita, laadukkaita vaatteita murto-osalla niiden myyntihinnasta. Rakastamme hyvin leikattuja pukuja, laadukkaita materiaaleja ja kiinnostavia siluetteja. Toisin sanoen: voit luottaa meihin. 

4. Täyden palvelun konsepti

Tiesitkö, että vaatteiden vuokraushintaan kuuluu aina myös pesu? Vaatteemme saapuvat sinulle tarkasti höyrytettyinä ja raikkaan puhtaina. Valitse, käytä kuin omaasi ja palauta – me hoidamme loput!

5. #ateljegirls 

The Ateljé ei ole vain uusi liiketoimintamalli, se on elämäntapa. Liity osaksi yhteisöämme ja tule rakentamaan kanssamme kestävämpää muodin maailmaa – vaatekappale kerrallaan. Tervetuloa hyvään seuraan!


Jätä kommentti

Huomaathan, että kaikki kommentit luetaan ennen niiden julkaisua.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.