Vastuullisen brändiportfolion ABC

The Ateljé on olemassa, koska haluamme auttaa luomaan vastuullisemman huomisen muotimaailmassa kannustamalla ihmisiä vuokraamaan uuden ostamisen sijaan. Mutta millä perusteella me sitten valitsemme brändit, joiden tuotteita vuokraamme? Tämä on kysymys, jonka kuulemme usein ja halusimmekin nyt jakaa kanssanne The Ateljén vastuullisen brändiportfolion check listin.

Vastuullisuus & läpinäkyvyys

Meille on ensisijaisen tärkeää, että brändit joiden kanssa teemme yhteistyötä toimivat samalla arvopohjalla kuin me. Tämä tarkoittaa, että brändeillä tulee olla selkeä vastuullisuusstrategia ja heidän toimintansa on mahdollisimman läpinäkyvää kaikissa toimitusketjun vaiheissa. Mikäli nämä kriteerit eivät toteudu, tai brändin toiminta muuttuu vastuullisten arvojen vastaisesti yhteistyömme aikana, karsiutuu kyseinen brändi valikoimastamme.

Houkuttelevuus

Oleellinen asia vuokrauspalvelumme toimivuuden kannalta on tietysti se, että valikoimastamme löytyvien brändien tuotteet ovat houkuttelevia ja keskenään yhteensopivia. Haluamme ennen kaikkea tehdä vuokraamisesta houkuttelevampaa kuin uuden ostamisesta, ja valitsemamme brändit ovat tässä suhteessa avain-asemassa. Haluamme, että asiakkaamme voivat luottaa siihen, että valikoimamme on tyylikäs, yhteensopiva ja muuntautumiskykyinen, jotta pystymme tarjoamaan asun tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.

Kestävyys (sekä laadussa että tyylissä)

Brändiemme tuotteiden tulee olla mahdollisimman ajattomia ja kestäviä, jotta ne voivat tuoda iloa asiakkaillemme mahdollisimman pitkään. Tuotteiden tulee olla materiaaleiltaan ja rakenteiltaan laadukkaita ja helposti huollettavia sekä tyyliltään ajattomia. Tällä tavoin pyrimme pääsemään irti nopeista trendisykleistä, jotka ruokkivat ylituotantoa ja tekstiilijätteen syntymistä.

 

Nämä kolme ohjenuoraa ovat auttaneet meitä rakentamaan arvojemme mukaisen brändiportfolion, jonka avulla taistelemme ylikulutusta vastaan. Kehitämme kuitenkin toimintaamme jatkuvasti oppiessamme uutta ja meistä on ihana keskustella kanssanne kaikesta muotiin, vastuullisuuteen ja vuokraamiseen liittyvästä - koska vastuullisuus lähtee ennen kaikkea yhteisöstä, joka välittää <3

 

Kuvat: Sofia Ilmonen, DAY Birger et Mikkelsen, Anni Ruuth


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.