Kevätmuodin top 5

Istahdimme alas stailisti Sofia Oksasen kanssa keskustelemaan kevään trendeistä ja pukeutumisesta. Lue alta Sofian täsmävinkit kevään muotiin.

90-luvun minimalismi

90-luku on tullut jäädäkseen – ysärihenkeä mukaillen väljän malliset rennot housupuvut ja minimalistiset selkeälinjaiset asut trendaavat tänäkin keväänä. Vinkki: valitse kevääseen vaalea hillitty sävy, and you’re good to go!

Metallinhohto

Metallinhohtoiset materiaalit ja näyttävät metallinhohtoiset asut ja asusteet ovat myös tämän kevään selkeä trendi – pukeudu kiiltoon päästä varpaisiin tai mausta asua metallin kimaltavin asustein.

Pastellisävyt

Pastellisävyt ovat kevään merkki ja tänä keväänä pastellisävyjä nähdään erityisen paljon. Vinkki: Pastellisävyt toimivat mukavasti päivettyneen ihon kanssa ja sopivat erityisen hyvin kevät/kesän juhlapukeutumiseen.

Läpinäkyvyys

Pastellisävyjen lisäksi tänä keväänä pinnalla on myös läpinäkyvät materiaalit, jotka pääsevät oikeuksiinsa erityisesti juhla-asuissa.

Maskuliinisuus – feminiinisyys

Tänä kevään leikitellään myös vastakohdilla. Tärkeintä on yhdistää pientä ja isoa, jotta tasapaino säilyy. Vinkki: Pue esimerkiksi naisellisen kynähameen kanssa maskuliininen herraintakki tai minishortsien pariksi peittävämpi yläosa.

 

Mitä kevään avaintuotteisiin tulee – jos haluat hankkia jotain omaksi kevään garderobiin: satsaa kunnon kauluspaitaan ja trenssitakkiin. Kauluspaita saa olla reilun kokoinen ylipitkine hihoineen. Trenssissä puolestaan klassisuus puhuu. Vinkki: Lainaa oversize avaintuotteet papan vaatekaapista tai suuntaa secondhand ostoksille miesten puolelle, the bigger the better!


Jätä kommentti

Huomaathan, että kaikki kommentit luetaan ennen niiden julkaisua.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.